fejlec.jpgfejlec2.jpgfejlec3.jpgtriplex21.jpgtriplex22.jpg

Üdvözöljük a kedves Látogatót a Magyar Állványépítők Egyesületének a honlapján!

Valószínűleg soha nem volt akkora szükségük hazánkban a különféle építőipari szakterületeknek az összetartozásra, az összetartásra, a szakmaiság mellett szerveződött érdekképviseletre, mint napjainkban. Különösen igaz ez egy olyan fokozottan veszélyes, felelősségteljes, nagy szaktudást és szakértelmet igénylő területen, mint a homlokzati és ipari-térállványok építése.

Reményeink szerint, ha egy Megrendelő a Magyar Állványépítők Egyesületének a tagjai közül választ kivitelezőt az adott szakterületre, akkor nem fog csalódni! Arra törekszünk, hogy bárkit is választ közülünk, megfelelő technikai háttérrel rendelkező, szakmailag teljesen felkészült, a munkavédelmi és munkaügyi előírások teljes betartásával dolgozó, emberileg is kifogástalan kollégákat felvonultató céggel találkozzon.

Nézzen körül a honlapunkon!

Ha további kérdései merülnének fel, vagy esetleg szakkivitelezőként szimpatizál az elképzeléseinkkel, akár közénk szeretne tartozni, keressen bennünket! Szívesen állunk a rendelkezésére!

MÁE elnöksége:

Ferencz Csaba
Hercsel Erik
Serdült Sándor

Elérhetőségünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla templates by a4joomla