Letölthetők az MSZ 13020 szabvány szerinti dokumentumok

Letölthetők az MSZ 13020 szabvány által is javasolt állvány átadás-átvételi eljárás dokumentumai. A nyomtatványok mintaként szolgálnak, a teljes átadás-átvételi eljárásról a vonatkozó jogszabályokban, illetve az MSZ 13020 szabványból tudnak tájékozódni. Letöltés    

Megjelent az MSZ 13020:2019 szabvány

Megjelent az új szabvány, amely a teljes állványozási folyamattal kapcsolatban fogalmaz meg ajánlásokat és minimális követelményeket. A szabvány címe: Készelemes fém munkaállványok létesítésének, használatának és bontásának követelményei Az elmúlt öt évben az Egyesület több tagja is részt vett a Magyar Szabványügyi Testület 123-as bizottságában a szabvány kidolgozásában. A szabvány megjelenése után a népszerűsítésen lesz a hangsúly, mind az állványozó cégek, mind a megrendelők számára előnyös lenne, ha a szabvány megjelenne a szerződésekben, ajánlat kérésekben, megrendelésekben is.

Olvass tovább

2019. évi Közgyűlés

A Magyar Állványépítők Egyesülete 2019. november 29-én tartja rendes évi közgyűlését a Lurdy Házban. Szeretettel várunk minden tagot az eseményre. A részletes napirendi pontokról és a további tudnivalókról hamarosan további tájékoztatást adunk!

Új tagokkal bővült az egyesület

A Magyar Állványépítők Egyesülete két új taggal bővült. A Gazek Safty Expert (Q.P. Kft) zuhanásbiztonsággal foglalkozó céggel és a Mátrapromet Kft-vel., amelynek fő profilja az ipari állványozás. Köszöntjük új tagvállalatainkat és reméljük, hogy a kölcsönösen tudjuk egymás tevékenységét támogatni.